Opleiders en Docenten

LearningSpaces is dé flexibele oplossing voor elke trainer en opleider. De flexibiliteit van LearningSpaces zorgt ervoor dat zowel opleiders als studenten even gemakkelijk les- en leermateriaal kunnen ontwikkelen, of het nu stukken achtergrondinformatie, multiple-choice vragen of essay’s zijn. Nooit meer alleen maar standaard leermateriaal, want met LearningSpaces is het ontwikkelen van “tailor-made” cursusmateriaal voor een specifieke cursus makkelijker dan ooit.

Geen verouderde e-learning standaarden waar aan moet worden voldaan, geen andere software meer nodig om mooie lesmaterialen te maken. Door met LearningSpaces cursusmateriaal te ontwikkelen, hoeven cursussen nog maar een fractie te kosten. LearningSpaces ondersteunt daarnaast wel de nieuwe, flexibele xAPI (ook wel Tin Can API), waardoor resultaten makkelijk vanuit LearningSpaces naar HR of Business Intelligence software kunnen worden verstuurd.

En door de mogelijkheid om anderen te belonen en te becommentariëren voor hun inbreng, wordt actief leren gestimuleerd en is er niet alleen directe communicatie van docenten met studenten, maar ook tussen studenten onderling. Zo ontwikkel je je eigen leer community, dat uitwisseling van informatie en discussie online stimuleert, zodat iedereen optimaal voorbereid zijn lessen kan volgen. LearningSpaces maakt leren effectief.

Probeer LearningSpaces nu, het is gratis!

Gratis registreren Demo aanvragen

Wat kan LearningSpaces voor jou betekenen?

Kleine teams & Startups

We houden van kleine teams! Juist in kleine teams kan iedereen heel effectief van elkaar leren. LearningSpaces helpt je om de kennis en expertise van je team op één plek te verzamelen en te delen. Zodat jij je kan focussen op belangrijke zaken: groeien met je team.

Kleine teams & Startups

Grote teams & Organisaties

We werken met ziekenhuizen, overheidsorganisaties en HR-afdelingen binnen grote bedrijven. Uit gesprekken met deze organisaties leerden we dat leren niet meer top-down moet worden opgelegd, met alle kosten die daarbij komen kijken.

Grote teams & Organisaties

Opleiders & Docenten

LearningSpaces zorgt ervoor dat zowel opleiders als studenten gemakkelijk les- en leermateriaal kunnen ontwikkelen, of het nu stukken achtergrondinformatie, multiple-choice vragen of essays zijn: het ontwikkelen van "tailor-made" cursusmateriaal is makkelijker dan ooit.

Opleiders & Docenten