Dit is LearningSpaces

Deel kennis binnen je team op één centrale plek

Deel kennis met elkaar

Deel kennis met elkaar

Huisregels. De beste werkwijzen. Tips van talenten. Methodes die je gebruikt. Of gewoon hoe de printer werkt. In LearningSpaces deelt iedereen in je team zijn specialismen met elkaar.

Creëer, volg en reageer

Creëer, volg en reageer

Start een Space over een onderwerp, voeg hoofdstukken toe en update inhoud wanneer je maar wil. Iedereen in het team kan Spaces volgen en erop reageren.

Bundel de beste kennis

Bundel de beste kennis

Verzamel de Spaces met kennis die niemand mag missen. Bundel ze in Paden en raad ze aan bij je team. Praktisch voor iedereen, onmisbaar voor nieuwelingen.

Toets en quiz

Toets en quiz

Je ziet altijd wie welk hoofdstuk heeft gelezen. Hoe goed snappen anderen je uitleg? Toets ze met een opdracht. Daag ze uit met een quiz. Je ziet direct hun scores.

Voor iedereen

Voor iedereen

Geen gedoe met beperkte toegang, toestemming verlenen en gedeelde mappen die niemand kan vinden. De kennis binnen Spaces en Paden is toegankelijk voor iedereen in je team.

Publiceer wat je maar wil

Publiceer wat je maar wil

Een handleiding die ook handig is voor je klanten? Algemene voorwaarden? Met één knop publiceer je een Space - maar alleen voor de externe mensen die je wil bereiken.

Vraag het je team

Vraag het je team

Een speciale plek voor al je vragen. Waarom deel je ze niet met het hele team, zodat iedereen ervan kan leren?

Overal en altijd

Overal en altijd

Doe mee op desktop, telefoon of tablet. We doen er alles aan om kennis delen zo eenvoudig en leuk mogelijk te maken. Dat merk je aan alles.

Probeer LearningSpaces nu, het is gratis!

Gratis registreren Demo aanvragen