Kleine teams en Startups

Wij houden van kleine teams! LearningSpaces is ook gemaakt voor een kleine teams, met de gedachte dat juist in kleine teams iedereen heel effectief van elkaar kan leren. We willen met LearningSpaces het leren binnen teams veranderen, zoals Slack en Hipchat de communicatie binnen teams veranderden.

Want binnen kleine teams is het veiligstellen van informatie van essentieel belang. Om te zorgen dat er geen informatie of ervaring verloren gaat bij veranderingen in je team, helpt LearningSpaces jou deze waardevolle ervaring vast te leggen op één plek. Zodat jij je kan focussen op belangrijke zaken: groeien met je team.

We hebben ons best gedaan om het vastleggen van al die kennis in één intuitieve leeromgeving zo makkelijk mogelijk te maken. Binnen no-time nodig je je collega’s uit, om vervolgens met onze intuitieve editor alles op een gemakkelijke en aantrekkelijke manier te presenteren.

Een ander voordeel: LearningSpaces is gratis voor teams tot 10 mensen. Naarmate jouw team groeit, groeit LearningSpaces met je mee. Kijk maar eens naar onze prijzen, flexibel en heel schappelijk toch? En ongeacht hoe groot je team is, onze support staat binnen een paar minuten voor je klaar, ook als je gratis gebruikt maakt van LearningSpaces.

Probeer LearningSpaces nu, het is gratis!

Gratis registreren Demo aanvragen

Wat kan LearningSpaces voor jou betekenen?

Kleine teams & Startups

We houden van kleine teams! Juist in kleine teams kan iedereen heel effectief van elkaar leren. LearningSpaces helpt je om de kennis en expertise van je team op één plek te verzamelen en te delen. Zodat jij je kan focussen op belangrijke zaken: groeien met je team.

Kleine teams & Startups

Grote teams & Organisaties

We werken met ziekenhuizen, overheidsorganisaties en HR-afdelingen binnen grote bedrijven. Uit gesprekken met deze organisaties leerden we dat leren niet meer top-down moet worden opgelegd, met alle kosten die daarbij komen kijken.

Grote teams & Organisaties

Opleiders & Docenten

LearningSpaces zorgt ervoor dat zowel opleiders als studenten gemakkelijk les- en leermateriaal kunnen ontwikkelen, of het nu stukken achtergrondinformatie, multiple-choice vragen of essays zijn: het ontwikkelen van "tailor-made" cursusmateriaal is makkelijker dan ooit.

Opleiders & Docenten