Grote teams en Organisaties

Van huis uit hebben wij veel ervaring met het werken in grote organisaties. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen en grote overheidsorganisaties. Wij ontwikkelen software voor ruim 15 ziekenhuizen en onder andere de ministeries van SZW, OCW en EZ. Juist door in gesprek te gaan met hun, opleiders, HR-medewerkers, medewerkers en afdelingen zijn we bevestigd in ons denken over het organisatieleren van de eenentwintigste eeuw, het leren van elkaar. Want waarom zou leren nog top-down moeten worden opgelegd, met alle kosten die daarbij komen kijken.

Met LearningSpaces zet je in no-time een corporate academy op. Het is niet alleen snel, eenvoudig en betaalbaar, maar ook een sociaal leernetwerk met individuele beloningen die het (samen) leren van medewerkers stimuleren. Met de nadruk op interactie en samenwerking wordt het informele leren moeiteloos ondersteund in LearningSpaces. Krijg grip op de cultuur en het gedrag binnen de organisatie, en steun intrinsiek gemotiveerde medewerkers. Zo blijft iedereen leren van elkaar. Een eerste toepassing van LearningSpaces is vaak het mentoren en onboarden van die nieuwe medewerkers, zodat ze snel volwaardige betrokken medewerkers zijn!

Natuurlijk zijn we de beveiliging niet vergeten. Hoewel LearningSpaces een open leercultuur propageert begrijpen wij als geen ander het belang van organisatie-eigen kennis en vaardigheden, en de waarde van bedrijfsgevoelige informatie. Om deze belangrijke informatie alleen aan de juiste mensen beschikbaar te stellen heb jij de volledige controle over wie toegang heeft tot de leeromgeving.

Kortom, met LearningSpaces bewaar je veilig en toegankelijk de belangrijke kennis en is de toekomst van corporate learning snel, sociaal en gemakkelijk.

Probeer LearningSpaces nu, het is gratis!

Gratis registreren Demo aanvragen

Wat kan LearningSpaces voor jou betekenen?

Kleine teams & Startups

We houden van kleine teams! Juist in kleine teams kan iedereen heel effectief van elkaar leren. LearningSpaces helpt je om de kennis en expertise van je team op één plek te verzamelen en te delen. Zodat jij je kan focussen op belangrijke zaken: groeien met je team.

Kleine teams & Startups

Grote teams & Organisaties

We werken met ziekenhuizen, overheidsorganisaties en HR-afdelingen binnen grote bedrijven. Uit gesprekken met deze organisaties leerden we dat leren niet meer top-down moet worden opgelegd, met alle kosten die daarbij komen kijken.

Grote teams & Organisaties

Opleiders & Docenten

LearningSpaces zorgt ervoor dat zowel opleiders als studenten gemakkelijk les- en leermateriaal kunnen ontwikkelen, of het nu stukken achtergrondinformatie, multiple-choice vragen of essays zijn: het ontwikkelen van "tailor-made" cursusmateriaal is makkelijker dan ooit.

Opleiders & Docenten